fbpx

Extrém omisi programok

Extrém omisi programok

Zipline (Drótkötélpálya)

Az első omisi program (Zipline) a száguldásról, magasságról és bátorságról szól. A drótkötélpályák Omistól 5 km-re találhatóak a Cetina folyó gyönyörű kanyonjában. Nyolc vezetékből áll, a teljes hossza 2100 méter. 12 főnél nagyobb csoportokat nem tudnak fogadni. Minden csoportot kettő szervező kísér. Nagy hangsúlyt fektetnek a biztonságra. Felejthetetlen szórakozást és élményt kínál a kb. 3 órás program. Minden állomásnál van lehetőség gyönyörködni a kilátásban. Az első kötél 700 méter hosszú, ez megadja a kellő adrenalin löketet a további pályákhoz. A kísérők horvátul és angolul beszélnek, de kis angol tudással már érthetőek az instrukciók.

Irodájuk a ezen a címen találod: Ul. Josipa Pupačića 4, 21310, Omiš

Rafting

A Cetina folyó és csodálatos szépségű kanyonja felejthetetlen élményt nyújt egy vadvízi evezés alkalmával. Kitűnő hely a raftingolás kipróbálására. A kaland, a sport és a szórakozás remek kombinációja. Profi kísérőkkel lehet leküzdeni a 8-10 km-es távot, amely gyerekekkel is ajánlott. A 4-5 órás omisi programot mindenképp érdemes kipróbálni omisi nyaralásunk alkalmával. A városban több iroda is szervez túrákat. Érdemes fürdőruhában menni , nem vízálló telefont, órát, stb.. pedig a szálláson hagyni. Itt bővebben is olvashat egy rafting túráról.

Ezen a címen is érdeklődhetsz: Renka Šperca 13, 21310, OmišBooking.com

Canyoning

Az érintetlen természet igazi extrém élményt kínál canyoning formájában a Cetina folyón. Évezredeken keresztül formálta a folyó a kanyont mostani varázslatos formájára. A canyoning 180 méter magas sziklák közt, vad zuhatagok, tavak, föld alatti barlangok felfedezésével teszi felejthetetlenné a túrát. A canyoning túra tartalmaz úszást az érintetlen folyóban, sziklaugrást, sétát a folyó mentén és a zuhatagokon keresztül. Egy 50 méter magas vízesést is érint a kirándulás útvonala. Szóval ez egy vizes omisi program a javából. A szervezők mentőmellényt, sisakot, neoprén nadrágot és felsőt biztosítanak a résztvevők számára. 4-6 órás programra számíthatnak a résztvevők.

Itt tudsz személyesen érdeklődni: Cetinska cesta 30, 21310 Omis

Quad safari

Következő Omisi program keretein belül, quaddal lehet megtenni egy több mint 40 kilométer hosszú útvonalat. Síkságokon, hegyvidékeken, kanyonokon és kavicsos utakon keresztül vezet a túraútvonal. A szervezők rövid képzést tartanak a járművekről és használatukról, majd indulhat is a móka. A túra folyamán áthaladnak a résztvevők egy régi kőhídon és 1000 méter magasra is felkapaszkodnak, ahonnan lélegzetelállító kilátás nyílik a Dinara és Kamesnica hegyekre. Visszaút a festői Cetina mentén vezet. Quadot, üzemanyagot, sisakot és útmutatót biztosítanak a szervezők. Ajánlott vizet, napszemüveget és sportcipőt vinni. A túra 4-5 órás intenzív omisi program.

Ezen a címen találod a szervezőket: Knezova Kacica bb, 21310 Omis

Egyéb Omisi programok

  • Túrázás
  • Kerékpáros túrázás
  • Szörfözés
  • Kenuzás a Cetinán
  • Tengeri és folyami kajakozás
  • Hegymászás
  • StrandolásBooking.com

Kérlek érdeklődj!

Mielőtt útrakelsz, kérlek mindeképpen érdeklődj adott látnivaló kapcsán a helyi elérhetőségeken, a nyitvatartásról, jegyárakról és egyéb tudnivalokról. Előfordulhat , hogy a cikk írása után nem frissülnek az információk!

Ezek a látnivalók is érdekelhetnek